Pittige miniwraps met rosbief
Pittige miniwraps met rosbief

Pittige miniwraps met rosbief

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 4.7 g
Koolhydraat 6.3 g
Eiwit 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.

  4. Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer de wraps met de mosterdcrème.

  8. Beleg met de rosbief en de veldsla. Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje. Steek vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.

  4. Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer de wraps met de mosterdcrème.

  8. Beleg met de rosbief en de veldsla. Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.

  9. Afwerking:
  10. Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje. Steek vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kcal
Vet 4.7 g
Koolhydraat 6.3 g
Eiwit 3.7 g

Bekijk het recept digitaal