- Bewaar

- Bewaar
Pittige miniwraps met rosbief
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Besmeer de wraps met de mosterdcrème.
-
Beleg met de rosbief en de veldsla. Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje. Steek vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Besmeer de wraps met de mosterdcrème.
-
Beleg met de rosbief en de veldsla. Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje. Steek vast met een cocktailprikker.