- Bewaar

- Bewaar
Pittige pompoenpuree met pitabroodjes
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine Saint André rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de butternutpompoen in 2 en verwijder de pitten en de draden. Schil en snij het vruchtvlees in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snipper de blaadjes platte peterselie, de munt en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de blokjes pompoen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn.
-
Doe intussen het knoflook in een steelpannetje, samen met de olijfolie, de azijn, de bloemsuiker, de komijn, de pilipili en zout. Breng aan de kook tot de suiker gesmolten is.
-
Meng de saus onder de pompoenpuree en voeg de verse kruiden toe.
-
Rooster de pitabroodjes goudbruin.
-
Afwerking:
-
Serveer de pompoenpuree met de geroosterde pitabroodjes.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine Saint André rosé I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de butternutpompoen in 2 en verwijder de pitten en de draden. Schil en snij het vruchtvlees in gelijke stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snipper de blaadjes platte peterselie, de munt en de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de blokjes pompoen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn.
-
Doe intussen het knoflook in een steelpannetje, samen met de olijfolie, de azijn, de bloemsuiker, de komijn, de pilipili en zout. Breng aan de kook tot de suiker gesmolten is.
-
Meng de saus onder de pompoenpuree en voeg de verse kruiden toe.
-
Rooster de pitabroodjes goudbruin.
-
Afwerking:
-
Serveer de pompoenpuree met de geroosterde pitabroodjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Domaine Saint André rosé I.G.P. Pays d'Oc