Pompidoudressing
Pompidoudressing

Pompidoudressing

5 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 42 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 4.1 g
Eiwit 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng het pompelmoessap met de azijn, de olijfolie en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. Voeg de rozijnen toe.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng het pompelmoessap met de azijn, de olijfolie en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. Voeg de rozijnen toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 42 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 4.1 g
Eiwit 0.3 g

Bekijk het recept digitaal