- Bewaar

- Bewaar
Pompoensoep met courgettehartje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes. Snipper de ui, het knoflook en de gember fijn.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui, het knoflook en de gember glazig. Voeg de pompoenblokjes toe en overgiet met 1 L water. Voeg de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Kruid met peper.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren courgetteschijfjes 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Mix de soep glad. Verdeel over de borden en schik telkens een stapeltje courgetteschijfjes in het midden. Werk af met de room.
-
Besmeer de sneetjes brood met de boter en serveer bij de soep.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes. Snipper de ui, het knoflook en de gember fijn.
-
Verhit 2/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui, het knoflook en de gember glazig. Voeg de pompoenblokjes toe en overgiet met 1 L water. Voeg de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Kruid met peper.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren courgetteschijfjes 2 min. aan elke kant goudbruin.
-
Mix de soep glad. Verdeel over de borden en schik telkens een stapeltje courgetteschijfjes in het midden. Werk af met de room.
-
Besmeer de sneetjes brood met de boter en serveer bij de soep.