- Bewaar

- Bewaar
Potjes roomijs met een fruitraket
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Doop de topjes van de aardbeien in de chocolade en haal ze door de suikerbolletjes. Laat opdrogen.
-
Neem 4 brochettestokjes en steek op elk stokje afwisselend blauwe bessen en druiven, tot het fruit op is (laat onderaan ± 3 cm vrij). Steek ook een aardbei met het kroontje naar onder op het topje van de brochettes.
-
Open de potjes ijs en steek er een fruitraket in.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Doop de topjes van de aardbeien in de chocolade en haal ze door de suikerbolletjes. Laat opdrogen.
-
Neem 4 brochettestokjes en steek op elk stokje afwisselend blauwe bessen en druiven, tot het fruit op is (laat onderaan ± 3 cm vrij). Steek ook een aardbei met het kroontje naar onder op het topje van de brochettes.
-
Open de potjes ijs en steek er een fruitraket in.