- Bewaar

- Bewaar
Rabarber-icetea alcoholvrij
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (10 min. + 1 u. pruttelen + afkoelen)
-
Breng 1 L water aan de kook in een kookpot. Zet het vuur af en laat de theezakjes 2 min. trekken in het water. Verwijder de zakjes.
-
Snij de rabarber in stukken van 1 cm. Voeg toe aan het theewater en doe er 7,5 dl water en het vanillearoma bij.
-
Breng de thee aan de kook en zet het vuur daarna lager. Laat 1 u. pruttelen.
-
Giet de thee door een zeef en vang op. Laat minstens 30 min. afkoelen in de koelkast.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Snij de citroen in schijfjes en trek de blaadjes van de takjes munt.
-
Meng wat honing naar smaak onder de goed gekoelde icetea. Doe ijsblokjes in een jar met tapkraantje of een karaf en voeg de icetea, de citroenschijfjes en de munt toe.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Enkele uren vooraf (10 min. + 1 u. pruttelen + afkoelen)
-
Breng 1 L water aan de kook in een kookpot. Zet het vuur af en laat de theezakjes 2 min. trekken in het water. Verwijder de zakjes.
-
Snij de rabarber in stukken van 1 cm. Voeg toe aan het theewater en doe er 7,5 dl water en het vanillearoma bij.
-
Breng de thee aan de kook en zet het vuur daarna lager. Laat 1 u. pruttelen.
-
Giet de thee door een zeef en vang op. Laat minstens 30 min. afkoelen in de koelkast.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Snij de citroen in schijfjes en trek de blaadjes van de takjes munt.
-
Meng wat honing naar smaak onder de goed gekoelde icetea. Doe ijsblokjes in een jar met tapkraantje of een karaf en voeg de icetea, de citroenschijfjes en de munt toe.