In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de diepgevroren frambozen volledig ontdooien.
Doe het gemalen ijs in een cocktailglas en laat het glas goed koud worden.
Maak het frambozensap: mix de ontdooide frambozen met 2 cl water. Zeef de pitjes eruit.
Pers het partje limoen en doe samen met 3 cl van het frambozensap, de frambozenlikeur, de wodka, de rietsuikersiroop en de ijsblokjes in een shaker. Schud krachtig tot het mengsel goed koud is.
Verwijder het ijs uit het gekoelde klas en giet er de cocktail (zonder de ijsblokjes) in. Werk af met de verse frambozen.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de diepgevroren frambozen volledig ontdooien.
Doe het gemalen ijs in een cocktailglas en laat het glas goed koud worden.
Maak het frambozensap: mix de ontdooide frambozen met 2 cl water. Zeef de pitjes eruit.
Pers het partje limoen en doe samen met 3 cl van het frambozensap, de frambozenlikeur, de wodka, de rietsuikersiroop en de ijsblokjes in een shaker. Schud krachtig tot het mengsel goed koud is.
Verwijder het ijs uit het gekoelde klas en giet er de cocktail (zonder de ijsblokjes) in. Werk af met de verse frambozen.