Red punch
Red punch

Red punch

10 min.
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de rode pompelmoes tot op het vruchtvlees (peler à vif). Snij de partjes van tussen de vliesjes en snij in kleine stukjes.

  3. Meng de vermout met het sinaasappelsap in een grote kom. Voeg de stukjes pompelmoes toe en zet minstens 1 u. koel weg.

  4. Voeg net voor het opdienen de cava toe aan de punch, samen met wat ijsblokjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de rode pompelmoes tot op het vruchtvlees (peler à vif). Snij de partjes van tussen de vliesjes en snij in kleine stukjes.

  3. Meng de vermout met het sinaasappelsap in een grote kom. Voeg de stukjes pompelmoes toe en zet minstens 1 u. koel weg.

  4. Voeg net voor het opdienen de cava toe aan de punch, samen met wat ijsblokjes.

Bekijk het recept digitaal