- Bewaar

- Bewaar
Risotto met 3 groenten en kippenhaasje
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Argento Chardonnay Mendoza Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in kleine stukjes.
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in schijfjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de courgette, de chorizo en de paprika 5 min. op een zacht vuur. Voeg de ui en het knoflook toe en laat nog 5 min. meestoven.
-
Voeg de rijst toe en meng. Bestrooi met het paprikapoeder. Roerbak 1 min. en giet er de kippenbouillon over. Voeg de saffraandraadjes toe. Dek af en laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenhaasjes aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de kip en de diepgevroren erwtjes toe aan de groenten. Kruid met peper en zout. Laat nog 10 min. afgedekt sudderen.
-
Afwerking:
-
Werk de rijstschotel af met het citroensap, de platte peterselie en 1 eetl. olijfolie.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Argento Chardonnay Mendoza Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgette in de lengte in 4 en daarna in kleine stukjes.
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in schijfjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de courgette, de chorizo en de paprika 5 min. op een zacht vuur. Voeg de ui en het knoflook toe en laat nog 5 min. meestoven.
-
Voeg de rijst toe en meng. Bestrooi met het paprikapoeder. Roerbak 1 min. en giet er de kippenbouillon over. Voeg de saffraandraadjes toe. Dek af en laat 10 min. sudderen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kippenhaasjes aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de kip en de diepgevroren erwtjes toe aan de groenten. Kruid met peper en zout. Laat nog 10 min. afgedekt sudderen.
-
Afwerking:
-
Werk de rijstschotel af met het citroensap, de platte peterselie en 1 eetl. olijfolie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Argento Chardonnay Mendoza Argentinië