- Bewaar

- Bewaar
Roerei met garnalen en zure room
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook en de dille fijn. Hou 4 plukjes dille apart voor de afwerking.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Klop de eieren los met een vork en kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.
-
Meng de roereieren met de fijngesnipperde kruiden, de zure room en 50 g garnalen.
-
Verdeel over 4 eierdopjes. Leg er telkens een halve kerstomaat op en verdeel er 50 g garnalen over. Werk af met een plukje dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper het bieslook en de dille fijn. Hou 4 plukjes dille apart voor de afwerking.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Klop de eieren los met een vork en kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de eieren op een matig vuur tot ze smeuïg zijn.
-
Meng de roereieren met de fijngesnipperde kruiden, de zure room en 50 g garnalen.
-
Verdeel over 4 eierdopjes. Leg er telkens een halve kerstomaat op en verdeel er 50 g garnalen over. Werk af met een plukje dille.