Romige plattekaas op bedje van peren
Romige plattekaas op bedje van peren

Romige plattekaas op bedje van peren

Tussendoortje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 264 kcal
Vet 13.7 g
Koolhydraat 27.3 g
Eiwit 7.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop de room stevig op. Doe de plattekaas, de melk en de opgeklopte room in een mengkom. Meng goed tot u een gladde crème hebt.

  3. Snij de peren in kleine stukjes.

  4. Roer het perensap en de vanillesuiker beetje bij beetje onder de roomkaas.

  5. Verdeel het fruit over 20 kommetjes en bedek met een laagje roomkaasmengsel.

  6. Afwerking:
  7. Bestrooi de kommetjes net voor het opdienen met hagelslag en bresiliennenootjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Klop de room stevig op. Doe de plattekaas, de melk en de opgeklopte room in een mengkom. Meng goed tot u een gladde crème hebt.

  3. Snij de peren in kleine stukjes.

  4. Roer het perensap en de vanillesuiker beetje bij beetje onder de roomkaas.

  5. Verdeel het fruit over 20 kommetjes en bedek met een laagje roomkaasmengsel.

  6. Afwerking:
  7. Bestrooi de kommetjes net voor het opdienen met hagelslag en bresiliennenootjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 264 kcal
Vet 13.7 g
Koolhydraat 27.3 g
Eiwit 7.7 g

Bekijk het recept digitaal