- Bewaar

- Bewaar
Romige plattekaas op bedje van peren
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de room stevig op. Doe de plattekaas, de melk en de opgeklopte room in een mengkom. Meng goed tot u een gladde crème hebt.
-
Snij de peren in kleine stukjes.
-
Roer het perensap en de vanillesuiker beetje bij beetje onder de roomkaas.
-
Verdeel het fruit over 20 kommetjes en bedek met een laagje roomkaasmengsel.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de kommetjes net voor het opdienen met hagelslag en bresiliennenootjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de room stevig op. Doe de plattekaas, de melk en de opgeklopte room in een mengkom. Meng goed tot u een gladde crème hebt.
-
Snij de peren in kleine stukjes.
-
Roer het perensap en de vanillesuiker beetje bij beetje onder de roomkaas.
-
Verdeel het fruit over 20 kommetjes en bedek met een laagje roomkaasmengsel.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de kommetjes net voor het opdienen met hagelslag en bresiliennenootjes.