- Bewaar

- Bewaar
Salad in a jar met quinoa, ham en picklesdressing
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Snij het zwoerd van de ham en snij de rest in vierkantjes van 1 cm.
-
Snij de komkommers in schijfjes, rasp de parmezaan in schilfers en snipper het bieslook fijn.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de peultjes 4 min. zonder deksel in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder stromend koud water. Snij in kleine, schuine stukjes.
-
Meng de pickles onder de yoghurt en verdeel over de bodem van 4 bokalen.
-
Meng de peultjes samen met de olijfolie en het bieslook onder de quinoa. Kruid met peper en zout en voeg toe aan de picklesdressing.
-
Bedek met de stukjes ham, de komkommerschijfjes en de slamix.
-
Eindig met de parmezaan en de saladetopping. Sluit de bokalen goed af en bewaar koel tot gebruik.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Snij het zwoerd van de ham en snij de rest in vierkantjes van 1 cm.
-
Snij de komkommers in schijfjes, rasp de parmezaan in schilfers en snipper het bieslook fijn.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de peultjes 4 min. zonder deksel in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder stromend koud water. Snij in kleine, schuine stukjes.
-
Meng de pickles onder de yoghurt en verdeel over de bodem van 4 bokalen.
-
Meng de peultjes samen met de olijfolie en het bieslook onder de quinoa. Kruid met peper en zout en voeg toe aan de picklesdressing.
-
Bedek met de stukjes ham, de komkommerschijfjes en de slamix.
-
Eindig met de parmezaan en de saladetopping. Sluit de bokalen goed af en bewaar koel tot gebruik.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Domaine Vico rosé A.O.P. Corse