- Bewaar

- Bewaar
Scampi-broccolibrochettes met yoghurtdip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes en kook 5 min. onafgedekt beetgaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper ondertussen de lente-uitjes en de korianderblaadjes fijn.
-
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Meng de yoghurt met de limoenzeste, het limoensap, de koriander en de lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Prik telkens een scampi, een broccoliroosje en weer een scampi op een prikkertje.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de brochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes en kook 5 min. onafgedekt beetgaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snipper ondertussen de lente-uitjes en de korianderblaadjes fijn.
-
Rasp de schil van de limoen en pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Meng de yoghurt met de limoenzeste, het limoensap, de koriander en de lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Prik telkens een scampi, een broccoliroosje en weer een scampi op een prikkertje.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de brochettes 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.