- Bewaar

- Bewaar
Soesjestoren
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Ontdooitijd + 40 min.
-
Laat de profiteroles volledig ontdooien in de koelkast.
-
Breek de 2 soorten chocolade in stukken. Haal de pitjes uit de granaatappel.
-
Smelt de witte en de pure chocolade afzonderlijk au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Doop de helft van de profiteroles in de witte chocolade en de andere helft in de pure chocolade. Laat opstijven.
-
Maak een piramide door de profiteroles met witte en pure chocolade en de pralines af te wisselen. Werk af met de granaatappelpitjes en de bloemen. Zet de toren in de koelkast tot gebruik.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Ontdooitijd + 40 min.
-
Laat de profiteroles volledig ontdooien in de koelkast.
-
Breek de 2 soorten chocolade in stukken. Haal de pitjes uit de granaatappel.
-
Smelt de witte en de pure chocolade afzonderlijk au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Doop de helft van de profiteroles in de witte chocolade en de andere helft in de pure chocolade. Laat opstijven.
-
Maak een piramide door de profiteroles met witte en pure chocolade en de pralines af te wisselen. Werk af met de granaatappelpitjes en de bloemen. Zet de toren in de koelkast tot gebruik.