- Bewaar

- Bewaar
Spaghetti al ragù met kerstomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier WESTMALLE DUBBEL de keuze van aankoper Davy "Deze spaghetti maak ik vaak als er vrienden over de vloer komen. En ik serveer er een donkere, kruidige Westmalle bij. Origineler dan een glas rode wijn en succes verzekerd."
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4.
-
Snij samen met de selder fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak het gehakt 5 min. goudbruin. Maak los met een vork. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de ui 5 min. Voeg het knoflook, de selder en de wortelen toe en laat nog 5 min. stoven. Kruid met peper, zout en de Italiaanse kruiden.
-
Overgiet met de passata en meng goed. Voeg de bouillon en het gehakt toe en laat 45 min. sudderen tot een gebonden saus. Kruid eventueel bij met peper en zout.
-
Rasp intussen de parmezaan. Trek de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Serveer de spaghetti in diepe borden en lepel er de saus over.
-
Werk af met de parmezaan en de basilicumblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier WESTMALLE DUBBEL de keuze van aankoper Davy "Deze spaghetti maak ik vaak als er vrienden over de vloer komen. En ik serveer er een donkere, kruidige Westmalle bij. Origineler dan een glas rode wijn en succes verzekerd."
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4.
-
Snij samen met de selder fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grote pan en bak het gehakt 5 min. goudbruin. Maak los met een vork. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en stoof de ui 5 min. Voeg het knoflook, de selder en de wortelen toe en laat nog 5 min. stoven. Kruid met peper, zout en de Italiaanse kruiden.
-
Overgiet met de passata en meng goed. Voeg de bouillon en het gehakt toe en laat 45 min. sudderen tot een gebonden saus. Kruid eventueel bij met peper en zout.
-
Rasp intussen de parmezaan. Trek de blaadjes van de takjes basilicum.
-
Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Serveer de spaghetti in diepe borden en lepel er de saus over.
-
Werk af met de parmezaan en de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier WESTMALLE DUBBEL de keuze van aankoper Davy "Deze spaghetti maak ik vaak als er vrienden over de vloer komen. En ik serveer er een donkere, kruidige Westmalle bij. Origineler dan een glas rode wijn en succes verzekerd."