Spiesje met chorizoworst en appel
Spiesje met chorizoworst en appel

Spiesje met chorizoworst en appel

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 112 kcal
Vet 7.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 7.1 g
Suiker 6.1 g
Vezel 0.9 g
Eiwit 4.1 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bereiding in de keuken (20 min.)
  3. Maak de witloofblaadjes los en snij in 2 stukken.

  4. Meng de olijfolie met de sinaasappelmarmelade en kruid met peper en zout. Roer er de witloofblaadjes onder.

  5. Snij de appelen in partjes. Snij de chorizoworsten in 8 stukken.

  6. Steek een stukje appel, een stukje chorizoworst en enkele witloofblaadjes op een brochettestokje.

  7. Bereiding:
  8. Bereiding op de barbecue
  9. Bak de spiesjes 3 à 5 min. op een hete barbecue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bereiding in de keuken (20 min.)
  3. Maak de witloofblaadjes los en snij in 2 stukken.

  4. Meng de olijfolie met de sinaasappelmarmelade en kruid met peper en zout. Roer er de witloofblaadjes onder.

  5. Snij de appelen in partjes. Snij de chorizoworsten in 8 stukken.

  6. Steek een stukje appel, een stukje chorizoworst en enkele witloofblaadjes op een brochettestokje.

  7. Bereiding:
  8. Bereiding op de barbecue
  9. Bak de spiesjes 3 à 5 min. op een hete barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 112 kcal
Vet 7.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 7.1 g
Suiker 6.1 g
Vezel 0.9 g
Eiwit 4.1 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal