Spirelli met lentegroentjes, kalkoenenspekjes en yoghurt
Spirelli met lentegroentjes, kalkoenenspekjes en yoghurt

Spirelli met lentegroentjes, kalkoenenspekjes en yoghurt

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 578 kcal
Vet 22.2 g
Koolhydraat 54.2 g
Eiwit 40.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (± 10 min.)

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat goed uitlekken.

  4. Bak ondertussen de pancetta krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen en verkruimel.

  5. Snij de lente-uitjes heel fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  8. Klop de eieren los met een vork en meng er de yoghurt en de geraspte parmezaan onder. Kruid met de oregano en peper.

  9. Roer de yoghurtmengeling onder de uitgelekte pasta.

  10. Voeg de fijngesneden lente-uitjes, de spekreepjes en de rucola toe.

  11. Doe alles in een ovenschaal en verdeel er de kerstomaten over. Duw ze lichtjes in de pasta.

  12. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

  13. Afwerking:
  14. Strooi de pancetta over de pasta.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (± 10 min.)

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat goed uitlekken.

  4. Bak ondertussen de pancetta krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen en verkruimel.

  5. Snij de lente-uitjes heel fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  8. Klop de eieren los met een vork en meng er de yoghurt en de geraspte parmezaan onder. Kruid met de oregano en peper.

  9. Roer de yoghurtmengeling onder de uitgelekte pasta.

  10. Voeg de fijngesneden lente-uitjes, de spekreepjes en de rucola toe.

  11. Doe alles in een ovenschaal en verdeel er de kerstomaten over. Duw ze lichtjes in de pasta.

  12. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

  13. Afwerking:
  14. Strooi de pancetta over de pasta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 578 kcal
Vet 22.2 g
Koolhydraat 54.2 g
Eiwit 40.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. Giunco Piccolo - Mesa - Sardegna - Italië

Bekijk het recept digitaal