Tagliatelle met kalkoen, paprika en pesto
Tagliatelle met kalkoen, paprika en pesto

Tagliatelle met kalkoen, paprika en pesto

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 781 kcal
Vet 34.4 g
Koolhydraat 63 g
Eiwit 54.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de kerstomaten in 2.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  4. Snij de kalkoenensneden in blokjes van 1 cm.

  5. Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.

  6. Bereiding:
  7. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de blokjes kalkoen 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.

  9. Voeg de paprikareepjes toe en laat nog 5 min. stoven.

  10. Voeg de kerstomaten toe en roer er de pesto en de room onder. Laat nog 2 min. warm worden.

  11. Afwerking:
  12. Roer de saus onder de tagliatelle, verdeel over de borden en bestrooi met de parmezaanschilfers.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de kerstomaten in 2.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  4. Snij de kalkoenensneden in blokjes van 1 cm.

  5. Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.

  6. Bereiding:
  7. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de blokjes kalkoen 2 à 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.

  9. Voeg de paprikareepjes toe en laat nog 5 min. stoven.

  10. Voeg de kerstomaten toe en roer er de pesto en de room onder. Laat nog 2 min. warm worden.

  11. Afwerking:
  12. Roer de saus onder de tagliatelle, verdeel over de borden en bestrooi met de parmezaanschilfers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 781 kcal
Vet 34.4 g
Koolhydraat 63 g
Eiwit 54.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Wijn Toscana Rosso I.G.T. - Santa Martina - Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari - Toscana - Italië

Bekijk het recept digitaal