Thousand Islands pastasalade
Thousand Islands pastasalade

Thousand Islands pastasalade

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2033 kj
Energie 486 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 78.3 g
Suiker 8 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 23 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de farfalle in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.

  3. Verwijder intussen de pitjes uit de tomaten en snij samen met de komkommer in kleine blokjes.

  4. Schil de wortelen en rasp fijn. Snipper de lente-uitjes fijn.

  5. Meng alle groenten samen met de hamblokjes en de vinaigrette onder de pasta. Kruid met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de farfalle in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.

  3. Verwijder intussen de pitjes uit de tomaten en snij samen met de komkommer in kleine blokjes.

  4. Schil de wortelen en rasp fijn. Snipper de lente-uitjes fijn.

  5. Meng alle groenten samen met de hamblokjes en de vinaigrette onder de pasta. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2033 kj
Energie 486 kcal
Vet 7.8 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 78.3 g
Suiker 8 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 23 g
Zout 1.3 g
natrium 0.5 g

Bekijk het recept digitaal