Toast voor fijnproevers
- Bewaar

- Bewaar
Toast voor fijnproevers
5 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
73 kcal
Vet
3.7 g
Koolhydraat
8.9 g
Eiwit
1.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appel en snij in blokjes.
-
Rooster 1 of 2 sneetjes brood en snij in hapklare stukken.
-
Bereiding:
-
Doe de blokjes appel in een pan samen met de rozijnen, de frambozenazijn en de suiker. Breng aan de kook en laat 3 min. al roerend koken.
-
Verdeel het appelmengsel over de stukjes brood. Leg er een fijn sneetje eenden- of ganzenlever op.
-
Afwerking:
-
Serveer koud of lauw.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de appel en snij in blokjes.
-
Rooster 1 of 2 sneetjes brood en snij in hapklare stukken.
-
Bereiding:
-
Doe de blokjes appel in een pan samen met de rozijnen, de frambozenazijn en de suiker. Breng aan de kook en laat 3 min. al roerend koken.
-
Verdeel het appelmengsel over de stukjes brood. Leg er een fijn sneetje eenden- of ganzenlever op.
-
Afwerking:
-
Serveer koud of lauw.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
73 kcal
Vet
3.7 g
Koolhydraat
8.9 g
Eiwit
1.1 g
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?