Toast voor fijnproevers
Toast voor fijnproevers

Toast voor fijnproevers

5 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 73 kcal
Vet 3.7 g
Koolhydraat 8.9 g
Eiwit 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de appel en snij in blokjes.

  3. Rooster 1 of 2 sneetjes brood en snij in hapklare stukken.

  4. Bereiding:
  5. Doe de blokjes appel in een pan samen met de rozijnen, de frambozenazijn en de suiker. Breng aan de kook en laat 3 min. al roerend koken.

  6. Verdeel het appelmengsel over de stukjes brood. Leg er een fijn sneetje eenden- of ganzenlever op.

  7. Afwerking:
  8. Serveer koud of lauw.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de appel en snij in blokjes.

  3. Rooster 1 of 2 sneetjes brood en snij in hapklare stukken.

  4. Bereiding:
  5. Doe de blokjes appel in een pan samen met de rozijnen, de frambozenazijn en de suiker. Breng aan de kook en laat 3 min. al roerend koken.

  6. Verdeel het appelmengsel over de stukjes brood. Leg er een fijn sneetje eenden- of ganzenlever op.

  7. Afwerking:
  8. Serveer koud of lauw.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 73 kcal
Vet 3.7 g
Koolhydraat 8.9 g
Eiwit 1.1 g

Bekijk het recept digitaal