- Bewaar

- Bewaar
Tonijn met Chinese groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Clos Pichard A.C. Saint-Nicolas de Bourgueil Wijn Inycon Chardonnay Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn ontdooien. Snij in blokjes van 2 cm en dep goed droog.
-
Laat de Chinagroentemix oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Pel de diepgevroren garnalen (dat gaat makkelijker als u ze gedurende 2 min. in heet water legt). Dep goed droog.
-
Schil het stukje gember en snij in fijne staafjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. arachideolie toe. Voeg de gember toe en laat al roerend 1 min. sudderen.
-
Doe er de Chinese groenten en de rozijntjes bij en roerbak gedurende 2 min.
-
Voeg de tonijnblokjes toe en bak al roerend gaar in 4 min.
-
Meng er de gepelde garnalen, de ansjovisfilets en de woksaus onder en laat nog eens 2 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met eiermie.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Clos Pichard A.C. Saint-Nicolas de Bourgueil Wijn Inycon Chardonnay Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn ontdooien. Snij in blokjes van 2 cm en dep goed droog.
-
Laat de Chinagroentemix oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Pel de diepgevroren garnalen (dat gaat makkelijker als u ze gedurende 2 min. in heet water legt). Dep goed droog.
-
Schil het stukje gember en snij in fijne staafjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. arachideolie toe. Voeg de gember toe en laat al roerend 1 min. sudderen.
-
Doe er de Chinese groenten en de rozijntjes bij en roerbak gedurende 2 min.
-
Voeg de tonijnblokjes toe en bak al roerend gaar in 4 min.
-
Meng er de gepelde garnalen, de ansjovisfilets en de woksaus onder en laat nog eens 2 min. bakken.
-
Afwerking:
-
Dien op met eiermie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine du Clos Pichard A.C. Saint-Nicolas de Bourgueil Wijn Inycon Chardonnay Italië