In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Rooster de paprikahelften met de velkant naar boven 10 à 20 min. onder de ovengrill.
Snipper ondertussen de peterselieblaadjes fijn.
Laat de paprika's afkoelen in een plastic zak en pel ze. Snij het vruchtvlees in reepjes.
Pers het knoflook en meng het onder de paprikareepjes, de peterselie, de rodewijnazijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zeezout.
Verdeel over 4 kleine bordjes of schaaltjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Rooster de paprikahelften met de velkant naar boven 10 à 20 min. onder de ovengrill.
Snipper ondertussen de peterselieblaadjes fijn.
Laat de paprika's afkoelen in een plastic zak en pel ze. Snij het vruchtvlees in reepjes.
Pers het knoflook en meng het onder de paprikareepjes, de peterselie, de rodewijnazijn en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zeezout.