- Bewaar

- Bewaar
Vanillepudding met yoghurtijs en frambozenroom
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Los het puddingpoeder samen met de bloemsuiker op in 1,5 dl melk.
-
Breng de rest van de melk aan de kook in een steelpannetje en roer er het puddingmengsel onder. Roer tot een gebonden crème. Haal van het vuur, dek af met vershoudfolie en laat afkoelen.
-
Klop de room half stijf op.
-
Mix de frambozen (zet 4 frambozen opzij voor de afwerking).
-
Meng de gemixte frambozen onder de helft van de slagroom. Meng de rest van de slagroom onder de afgekoelde pudding.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pudding over 6 glazen. Verdeel er de helft van de blauwe bessen over.
-
Lepel in elk glas een bolletje yoghurtijs. Werk af met 1 eetl. frambozenroom.
-
Afwerking:
-
Leg in elk glas nog 1 framboos en werk af met de rest van de blauwe bessen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Los het puddingpoeder samen met de bloemsuiker op in 1,5 dl melk.
-
Breng de rest van de melk aan de kook in een steelpannetje en roer er het puddingmengsel onder. Roer tot een gebonden crème. Haal van het vuur, dek af met vershoudfolie en laat afkoelen.
-
Klop de room half stijf op.
-
Mix de frambozen (zet 4 frambozen opzij voor de afwerking).
-
Meng de gemixte frambozen onder de helft van de slagroom. Meng de rest van de slagroom onder de afgekoelde pudding.
-
Bereiding:
-
Verdeel de pudding over 6 glazen. Verdeel er de helft van de blauwe bessen over.
-
Lepel in elk glas een bolletje yoghurtijs. Werk af met 1 eetl. frambozenroom.
-
Afwerking:
-
Leg in elk glas nog 1 framboos en werk af met de rest van de blauwe bessen.