- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje in gember-kokossaus met groenterijst
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en snipper heel fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan met deksel en bak het varkenshaasje goudbruin aan beide kanten. Dek af en laat 3 à 5 min. stoven.
-
Voeg de gember en de kokosmelk toe. Dek opnieuw af en laat 15 à 20 min. verder stoven.
-
Draai het vlees tussendoor om, zodat het de saus goed kan opnemen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprika's en de uien ± 5 min. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 min. stoven. Kruid met peper en zout. Meng de groenten onder de rijst.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Haal het uit de pan en hou warm. Laat de saus nog even inkoken op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de saus en de groenterijst.
voor DIEPVRIESVLEES - Laat het varkenshaasje oppervlakkig ontdooien. - Punt 1: laat het vlees 15 min. stoven. Groenterijst Ingrediënten (4 personen) - 1/2 venkel - 1/2 rode paprika - 1 kop erwtjes (diepvries, Ringis) - 1 kop basmatirijst Bereiding Breng 2 koppen lichtgezouten water aan de kook en doe er 1 kop basmatirijst in. Voeg de stukjes venkel en paprika toe en 1 kop diepgevroren erwtjes. Dek af en laat zachtjes 20 min. koken.
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de gember en snipper heel fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in kleine blokjes.
-
Snipper de uien fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan met deksel en bak het varkenshaasje goudbruin aan beide kanten. Dek af en laat 3 à 5 min. stoven.
-
Voeg de gember en de kokosmelk toe. Dek opnieuw af en laat 15 à 20 min. verder stoven.
-
Draai het vlees tussendoor om, zodat het de saus goed kan opnemen.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprika's en de uien ± 5 min. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat nog 2 min. stoven. Kruid met peper en zout. Meng de groenten onder de rijst.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Haal het uit de pan en hou warm. Laat de saus nog even inkoken op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de saus en de groenterijst.
voor DIEPVRIESVLEES - Laat het varkenshaasje oppervlakkig ontdooien. - Punt 1: laat het vlees 15 min. stoven. Groenterijst Ingrediënten (4 personen) - 1/2 venkel - 1/2 rode paprika - 1 kop erwtjes (diepvries, Ringis) - 1 kop basmatirijst Bereiding Breng 2 koppen lichtgezouten water aan de kook en doe er 1 kop basmatirijst in. Voeg de stukjes venkel en paprika toe en 1 kop diepgevroren erwtjes. Dek af en laat zachtjes 20 min. koken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Duvel Tripel Hop Cashmere Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages