- Bewaar

- Bewaar
Varkensstoofpotje met knolselder en butternutpompoen
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn Rio Belo D.O.C Douro - Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de butternutpompoen in blokjes van ± 1,5 cm.
-
Snij de ongeschilde krielaardappelen in 2.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Hak de peterselie grof.
-
Dep het stoofvlees droog.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een stoofpot en bak het stoofvlees aan alle kanten bruin.
-
Schep uit de stoofpot.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de stoofpot en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg het stoofvlees opnieuw toe en bestrooi met de bloem.
-
Voeg de pompoenblokjes en de krielaardappelen toe. Giet er het bier en de bouillon voorzichtig langs de rand van de stoofpot bij.
-
Voeg de takjes tijm, het laurierblaadje, het paprikapoeder en de rozemarijn toe. Dek de stoofpot af, breng aan de kook en laat 1 u. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg 20 min. voor het einde van de gaartijd de diepgevroren knolselderblokjes toe.
-
Kruid op het einde met zwarte peper en zout en werk af met de grofgehakte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn Rio Belo D.O.C Douro - Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de butternutpompoen in blokjes van ± 1,5 cm.
-
Snij de ongeschilde krielaardappelen in 2.
-
Snipper de uien en het knoflook fijn.
-
Hak de peterselie grof.
-
Dep het stoofvlees droog.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een stoofpot en bak het stoofvlees aan alle kanten bruin.
-
Schep uit de stoofpot.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de stoofpot en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
-
Voeg het stoofvlees opnieuw toe en bestrooi met de bloem.
-
Voeg de pompoenblokjes en de krielaardappelen toe. Giet er het bier en de bouillon voorzichtig langs de rand van de stoofpot bij.
-
Voeg de takjes tijm, het laurierblaadje, het paprikapoeder en de rozemarijn toe. Dek de stoofpot af, breng aan de kook en laat 1 u. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg 20 min. voor het einde van de gaartijd de diepgevroren knolselderblokjes toe.
-
Kruid op het einde met zwarte peper en zout en werk af met de grofgehakte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Abdijbier Wijn Rio Belo D.O.C Douro - Portugal