- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische curry met zoete aardappel en spruitjes
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Parasol rosé A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij het voetje van de spruiten. Kook 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil en rasp de gember.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een pan en stoof de ui, het knoflook en de gember glazig. Roer er het kerriepoeder en het komijnpoeder onder en bak 2 min.
-
Voeg de wokreepjes en de paprika toe en bak 3 min. Overgiet met de bouillon en de kokosmelk en laat 15 min. sudderen.
-
Voeg de zoete aardappel toe en laat weer 15 min. sudderen.
-
Snij intussen de spruitjes in plakjes en voeg samen met de woknoedels toe aan de curry. Laat nog 5 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de curry over kommen en werk af met de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Parasol rosé A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij het voetje van de spruiten. Kook 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil en rasp de gember.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de rijstolie in een pan en stoof de ui, het knoflook en de gember glazig. Roer er het kerriepoeder en het komijnpoeder onder en bak 2 min.
-
Voeg de wokreepjes en de paprika toe en bak 3 min. Overgiet met de bouillon en de kokosmelk en laat 15 min. sudderen.
-
Voeg de zoete aardappel toe en laat weer 15 min. sudderen.
-
Snij intussen de spruitjes in plakjes en voeg samen met de woknoedels toe aan de curry. Laat nog 5 min. sudderen.
-
Afwerking:
-
Verdeel de curry over kommen en werk af met de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Parasol rosé A.O.P. Languedoc