- Bewaar

- Bewaar
Veggie kebab in Turks broodje
Onze drankensuggesties
Wijn Night Orient Chardonnay Alcoholvrije wijn Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Bak de broodjes af (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olie in een pan en bak de vegetarische kebab 4 à 5 min.
-
Snij intussen de komkommer in lange slierten met een dunschiller (de zaadlijsten hoef je niet mee te schillen).
-
Snij de broodjes voor de helft open en besmeer met een beetje mayonaise. Verdeel er wat sla, komkommer en kebab over. Werk af met een beetje mayonaise.
Nog sla over?
Doe hem in een bewaardoosje en bedek met een vochtige handdoek of een vochtig stukje keukenpapier. Zo blijft je sla lekker krokant.
Onze drankensuggesties
Wijn Night Orient Chardonnay Alcoholvrije wijn Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Bak de broodjes af (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olie in een pan en bak de vegetarische kebab 4 à 5 min.
-
Snij intussen de komkommer in lange slierten met een dunschiller (de zaadlijsten hoef je niet mee te schillen).
-
Snij de broodjes voor de helft open en besmeer met een beetje mayonaise. Verdeel er wat sla, komkommer en kebab over. Werk af met een beetje mayonaise.
Nog sla over?
Doe hem in een bewaardoosje en bedek met een vochtige handdoek of een vochtig stukje keukenpapier. Zo blijft je sla lekker krokant.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Night Orient Chardonnay Alcoholvrije wijn Bier Grimbergen Blond Blond abdijbier