- Bewaar

- Bewaar
Veggiepita met rauwkost
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de rode bieten in blokjes.
-
Rasp de wortelen.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de helft van de burgers 3 à 4 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm. Verhit opnieuw 2 eetl. olie in de pan en bak de rest van de burgers.
-
Meng ondertussen de rode bieten met de verse kaas, de fijngehakte peterselie en de lente-uitjes. Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster of leg ze 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Snij de pitabroodjes open, beleg met wat geraspte wortel, de rodebietendressing en een gebakken burger. Versier met wat gemengde scheutjes.
-
Afwerking:
-
Doe een leuk servetje rond de pita's.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de rode bieten in blokjes.
-
Rasp de wortelen.
-
Hak de platte peterselie fijn.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan. Bak de helft van de burgers 3 à 4 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm. Verhit opnieuw 2 eetl. olie in de pan en bak de rest van de burgers.
-
Meng ondertussen de rode bieten met de verse kaas, de fijngehakte peterselie en de lente-uitjes. Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, peper en zout.
-
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster of leg ze 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Snij de pitabroodjes open, beleg met wat geraspte wortel, de rodebietendressing en een gebakken burger. Versier met wat gemengde scheutjes.
-
Afwerking:
-
Doe een leuk servetje rond de pita's.