Vermout & Cherry Bubbles
Vermout & Cherry Bubbles

Vermout & Cherry Bubbles

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min. + 1 u. in de diepvries)

  3. Snij de kersen in 2, verwijder de pit en leg ze 1 u. in de diepvriezer.

  4. Bereiding:
  5. Doe de kersen in een breed glas. Voeg de Lillet, de vermout en het citroensap toe.

  6. Vul aan met de schuimwijn.

  7. Werk het glas af met de sinaasappelsliert.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min. + 1 u. in de diepvries)

  3. Snij de kersen in 2, verwijder de pit en leg ze 1 u. in de diepvriezer.

  4. Bereiding:
  5. Doe de kersen in een breed glas. Voeg de Lillet, de vermout en het citroensap toe.

  6. Vul aan met de schuimwijn.

  7. Werk het glas af met de sinaasappelsliert.

Bekijk het recept digitaal