- Bewaar

- Bewaar
Vislasagne met gele courgette en olijven
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de gele courgettes in dunne repen met een dunschiller of een mandoline.
-
Snij de mozzarella in schijfjes en de olijven in ringetjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg het paparikapoeder toe en overgiet met de passata. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat 5 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel een laagje tomatensaus en courgetterepen over de bodem van een ovenschaal. Leg er enkele lasagnevellen naast elkaar in. Verdeel er de stukken vis over en ga verder met een laag saus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje saus en werk af met de olijven en de mozzarella.
-
Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de mozzarella te bruin wordt.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de gele courgettes in dunne repen met een dunschiller of een mandoline.
-
Snij de mozzarella in schijfjes en de olijven in ringetjes.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 à 2 min.
-
Voeg het paparikapoeder toe en overgiet met de passata. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat 5 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel een laagje tomatensaus en courgetterepen over de bodem van een ovenschaal. Leg er enkele lasagnevellen naast elkaar in. Verdeel er de stukken vis over en ga verder met een laag saus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje saus en werk af met de olijven en de mozzarella.
-
Zet 40 à 45 min. in de voorverwarmde oven. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de mozzarella te bruin wordt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Vermentino di Sardegna D.O.C. 'La Cala' Sella & Mosca Sardegna - Italië