- Bewaar

- Bewaar
Visserspotje met kabeljauw en zeevruchten in Postel-bier
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'Blason de Bourgogne' - Cave de Buxy Terra Vecchia Reserve - Vermentino-Chardonnay - I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de kabeljauwhaasjes, de scampi's en de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de sjalotten en de peterselie fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in stukken van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Wentel de kabeljauwhaasjes door de bloem en schud er de overtollige bloem af. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de kabeljauwhaasjes aan beide kanten goudbruin.
-
Voeg de fijngesnipperde sjalotten toe en laat 2 min. mee bakken.
-
Voeg de stukken courgette, de tijm en het laurierblaadje toe.
-
Giet er het bier voorzichtig en langs de rand van de kookpot bij. Roer er de fijngesnipperde peterselie onder en laat 5 min. sudderen.
-
Dek af en laat nog 10 min. verder garen.
-
Voeg de scampi's en de zeevruchtencocktail toe en laat nog 5 min. afgedekt garen. Kruid met peper en zout. Verwijder het laurierblaadje.
-
Afwerking:
-
Serveer met gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'Blason de Bourgogne' - Cave de Buxy Terra Vecchia Reserve - Vermentino-Chardonnay - I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de kabeljauwhaasjes, de scampi's en de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier.
-
Snipper de sjalotten en de peterselie fijn.
-
Snij de ongeschilde courgettes in stukken van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Wentel de kabeljauwhaasjes door de bloem en schud er de overtollige bloem af. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de kabeljauwhaasjes aan beide kanten goudbruin.
-
Voeg de fijngesnipperde sjalotten toe en laat 2 min. mee bakken.
-
Voeg de stukken courgette, de tijm en het laurierblaadje toe.
-
Giet er het bier voorzichtig en langs de rand van de kookpot bij. Roer er de fijngesnipperde peterselie onder en laat 5 min. sudderen.
-
Dek af en laat nog 10 min. verder garen.
-
Voeg de scampi's en de zeevruchtencocktail toe en laat nog 5 min. afgedekt garen. Kruid met peper en zout. Verwijder het laurierblaadje.
-
Afwerking:
-
Serveer met gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'Blason de Bourgogne' - Cave de Buxy Terra Vecchia Reserve - Vermentino-Chardonnay - I.G.P. Île de Beauté Skalli - Corsica