- Bewaar

- Bewaar
Wokschotel met pittig gemarineerde runderreepjes
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. | Piana del Sole | Puglia | Italië Wijn Les Douves | A.O.P. Saint-Chinian
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 1 u. marineren)
-
Marineer het vlees: schil de gember en rasp fijn. Meng met de diepgevroren runderreepjes, de sojasaus, de vissaus en 2 eetl. rijstolie. Laat 1 u. marineren.
-
Schil ondertussen de aardappelen en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in blokjes.
-
Snij de ongeschilde courgettes in gelijke blokjes.
-
Snij de wortelen in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Plet de korianderbolletjes (tussen 2 lepels of in een plastic zak waar u met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snipper de verse koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en bak de fijngesnipperde sjalot en de geplette korianderbolletjes kort.
-
Voeg de gemarineerde runderreepjes toe en laat 4 min. bakken. Haal het vlees uit de wok.
-
Voeg de blokjes wortel en courgette toe. Giet er de kippenbouillon over en laat 5 min. gaar worden.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes 8 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de runderreepjes opnieuw toe aan de groenten en laat alles 1 min. goed opwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het gerecht met de fijngesnipperde koriander en serveer met de gebakken aardappelblokjes.
Gebruik diepgevroren wortelen en aardappelblokjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. | Piana del Sole | Puglia | Italië Wijn Les Douves | A.O.P. Saint-Chinian
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 1 u. marineren)
-
Marineer het vlees: schil de gember en rasp fijn. Meng met de diepgevroren runderreepjes, de sojasaus, de vissaus en 2 eetl. rijstolie. Laat 1 u. marineren.
-
Schil ondertussen de aardappelen en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in blokjes.
-
Snij de ongeschilde courgettes in gelijke blokjes.
-
Snij de wortelen in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Plet de korianderbolletjes (tussen 2 lepels of in een plastic zak waar u met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Snipper de verse koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok en bak de fijngesnipperde sjalot en de geplette korianderbolletjes kort.
-
Voeg de gemarineerde runderreepjes toe en laat 4 min. bakken. Haal het vlees uit de wok.
-
Voeg de blokjes wortel en courgette toe. Giet er de kippenbouillon over en laat 5 min. gaar worden.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes 8 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de runderreepjes opnieuw toe aan de groenten en laat alles 1 min. goed opwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het gerecht met de fijngesnipperde koriander en serveer met de gebakken aardappelblokjes.
Gebruik diepgevroren wortelen en aardappelblokjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Brindisi Rosso D.O.C. | Piana del Sole | Puglia | Italië Wijn Les Douves | A.O.P. Saint-Chinian