Wrap met zalm en rodebietensalade
- Bewaar

- Bewaar
Wrap met zalm en rodebietensalade
10 min.
Lunch
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
433 kcal
Energie
1812 kj
Vet
21.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraat
40 g
Suiker
10.1 g
Vezel
0.9 g
Eiwit
18.4 g
Zout
2.9 g
natrium
1.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
10 min.
-
Pluk de dille en snipper fijn. Meng onder de zure room en kruid met peper.
-
Verdeel de zalm over de wraps en lepel er de bietensalade op. Bedek met rucola en druppel er de dilleroom over.
-
Vouw de onder- en bovenkant van de wraps om en rol strak op. Snij elke wrap schuin in 2.
Tip
Liever kip of veggie?
Vervang de zalm door sneetjes kipfilet of verkruimelde feta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
10 min.
-
Pluk de dille en snipper fijn. Meng onder de zure room en kruid met peper.
-
Verdeel de zalm over de wraps en lepel er de bietensalade op. Bedek met rucola en druppel er de dilleroom over.
-
Vouw de onder- en bovenkant van de wraps om en rol strak op. Snij elke wrap schuin in 2.
Tip
Liever kip of veggie?
Vervang de zalm door sneetjes kipfilet of verkruimelde feta.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
433 kcal
Energie
1812 kj
Vet
21.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraat
40 g
Suiker
10.1 g
Vezel
0.9 g
Eiwit
18.4 g
Zout
2.9 g
natrium
1.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?