Wrap met zalm en rodebietensalade
Wrap met zalm en rodebietensalade

Wrap met zalm en rodebietensalade

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 433 kcal
Energie 1812 kj
Vet 21.8 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 40 g
Suiker 10.1 g
Vezel 0.9 g
Eiwit 18.4 g
Zout 2.9 g
natrium 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Pluk de dille en snipper fijn. Meng onder de zure room en kruid met peper.

  3. Verdeel de zalm over de wraps en lepel er de bietensalade op. Bedek met rucola en druppel er de dilleroom over.

  4. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps om en rol strak op. Snij elke wrap schuin in 2.

Tip
Liever kip of veggie?

Vervang de zalm door sneetjes kipfilet of verkruimelde feta.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Pluk de dille en snipper fijn. Meng onder de zure room en kruid met peper.

  3. Verdeel de zalm over de wraps en lepel er de bietensalade op. Bedek met rucola en druppel er de dilleroom over.

  4. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps om en rol strak op. Snij elke wrap schuin in 2.

Tip
Liever kip of veggie?

Vervang de zalm door sneetjes kipfilet of verkruimelde feta.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 433 kcal
Energie 1812 kj
Vet 21.8 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraat 40 g
Suiker 10.1 g
Vezel 0.9 g
Eiwit 18.4 g
Zout 2.9 g
natrium 1.2 g

Bekijk het recept digitaal