- Bewaar

- Bewaar
Wraphapjes met pittige roomkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn (u hebt telkens 1 eetl. nodig).
-
Bereiding:
-
Meng de verse kaas samen met het fijn-gesnipperde bieslook en de peterselie, de mosterd en het bier tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verwarm de wraps 3 à 4 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Verdeel de kaasmengeling over de wraps en leg er 2 sneetjes serranoham en 2 blaadjes ijsbergsla op.
-
Rol de wraps strak op en snij in stukjes van 2 cm.
-
Afwerking:
-
Leg de stukjes wrap op een bord of schaal en geef er cocktailprikkers bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn (u hebt telkens 1 eetl. nodig).
-
Bereiding:
-
Meng de verse kaas samen met het fijn-gesnipperde bieslook en de peterselie, de mosterd en het bier tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verwarm de wraps 3 à 4 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Verdeel de kaasmengeling over de wraps en leg er 2 sneetjes serranoham en 2 blaadjes ijsbergsla op.
-
Rol de wraps strak op en snij in stukjes van 2 cm.
-
Afwerking:
-
Leg de stukjes wrap op een bord of schaal en geef er cocktailprikkers bij.