- Bewaar
- Bewaar
Yoghurtcake met blauwe bessen en maanzaad
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 45 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vet een ovenschaal in met de boter. Leg er een vel bakpapier in en druk goed aan.
-
Meng de suiker onder de yoghurt. Voeg, al roerend, een voor een de eieren toe en meng telkens tot het ei volledig vermengd is voor je het volgende toevoegt.
-
Zeef er de bloem boven en spatel met het zout door de yoghurt. Voeg de olie en het maanzaad toe en roer kort door elkaar. Giet het beslag in de ovenschaal.
-
Verdeel de blauwe bessen over het beslag. Zet ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de cake afkoelen in de ovenschaal. Bestrooi net voor het serveren met de bloemsuiker en snij in vierkantjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 45 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vet een ovenschaal in met de boter. Leg er een vel bakpapier in en druk goed aan.
-
Meng de suiker onder de yoghurt. Voeg, al roerend, een voor een de eieren toe en meng telkens tot het ei volledig vermengd is voor je het volgende toevoegt.
-
Zeef er de bloem boven en spatel met het zout door de yoghurt. Voeg de olie en het maanzaad toe en roer kort door elkaar. Giet het beslag in de ovenschaal.
-
Verdeel de blauwe bessen over het beslag. Zet ± 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de cake afkoelen in de ovenschaal. Bestrooi net voor het serveren met de bloemsuiker en snij in vierkantjes.