In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de banaan in stukjes.
Lepel de passievruchten uit en duw de vulling door een zeefje, zodat de pitjes eruit zijn.
Mix de stukjes banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt. Verdeel over 2 kleine potjes en lepel er het sausje van passievrucht over. Laat 2 u. stijf worden in de diepvriezer.
Tip
Wie het graag iets zoeter wil, voegt 1 eetl. suiker toe
in stap 3.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de banaan in stukjes.
Lepel de passievruchten uit en duw de vulling door een zeefje, zodat de pitjes eruit zijn.
Mix de stukjes banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt. Verdeel over 2 kleine potjes en lepel er het sausje van passievrucht over. Laat 2 u. stijf worden in de diepvriezer.
Tip
Wie het graag iets zoeter wil, voegt 1 eetl. suiker toe
in stap 3.