Yoghurtijs met passievruchtensausje
Yoghurtijs met passievruchtensausje

Yoghurtijs met passievruchtensausje

Tussendoortje
2 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 212 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 40.3 g
Eiwit 8.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de banaan in stukjes.

  3. Lepel de passievruchten uit en duw de vulling door een zeefje, zodat de pitjes eruit zijn.

  4. Mix de stukjes banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt. Verdeel over 2 kleine potjes en lepel er het sausje van passievrucht over. Laat 2 u. stijf worden in de diepvriezer.

Tip

Wie het graag iets zoeter wil, voegt 1 eetl. suiker toe in stap 3.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de banaan in stukjes.

  3. Lepel de passievruchten uit en duw de vulling door een zeefje, zodat de pitjes eruit zijn.

  4. Mix de stukjes banaan met het sinaasappelsap en de yoghurt. Verdeel over 2 kleine potjes en lepel er het sausje van passievrucht over. Laat 2 u. stijf worden in de diepvriezer.

Tip

Wie het graag iets zoeter wil, voegt 1 eetl. suiker toe in stap 3.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 212 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 40.3 g
Eiwit 8.2 g

Bekijk het recept digitaal