In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de dille en het lente-uitje fijn en meng onder de roomkaas en de garnalen. Kruid met peper en zout. Besmeer er de sneetjes gerookte zalm mee en rol op. Snij in stukjes van 3 cm lang.
Hak de tuinkers grof en doop er de uiteinden van de zalmhapjes in. Steek er telkens een prikkertje in.
Tip
Als voorgerecht: schik per persoon 3 zalmhapjes op een
bedje van jonge slascheuten.
Op een buffet: presenteer de zalmhapjes samen op een grote schotel.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de dille en het lente-uitje fijn en meng onder de roomkaas en de garnalen. Kruid met peper en zout. Besmeer er de sneetjes gerookte zalm mee en rol op. Snij in stukjes van 3 cm lang.
Hak de tuinkers grof en doop er de uiteinden van de zalmhapjes in. Steek er telkens een prikkertje in.
Tip
Als voorgerecht: schik per persoon 3 zalmhapjes op een
bedje van jonge slascheuten.
Op een buffet: presenteer de zalmhapjes samen op een grote schotel.