Zalm-garnaalbonbons met tuinkers
Zalm-garnaalbonbons met tuinkers

Zalm-garnaalbonbons met tuinkers

15 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 7.3 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 5.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de dille en het lente-uitje fijn en meng onder de roomkaas en de garnalen. Kruid met peper en zout. Besmeer er de sneetjes gerookte zalm mee en rol op. Snij in stukjes van 3 cm lang.

  3. Hak de tuinkers grof en doop er de uiteinden van de zalmhapjes in. Steek er telkens een prikkertje in.

Tip

Als voorgerecht: schik per persoon 3 zalmhapjes op een bedje van jonge slascheuten. Op een buffet: presenteer de zalmhapjes samen op een grote schotel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de dille en het lente-uitje fijn en meng onder de roomkaas en de garnalen. Kruid met peper en zout. Besmeer er de sneetjes gerookte zalm mee en rol op. Snij in stukjes van 3 cm lang.

  3. Hak de tuinkers grof en doop er de uiteinden van de zalmhapjes in. Steek er telkens een prikkertje in.

Tip

Als voorgerecht: schik per persoon 3 zalmhapjes op een bedje van jonge slascheuten. Op een buffet: presenteer de zalmhapjes samen op een grote schotel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 7.3 g
Koolhydraat 0.8 g
Eiwit 5.2 g

Bekijk het recept digitaal