Zalm-komkommerrolletje met roomkaas
Zalm-komkommerrolletje met roomkaas

Zalm-komkommerrolletje met roomkaas

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 38 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de ongeschilde komkommer met een dunschiller in 12 brede, lange linten.

  4. Snipper de dille fijn (hou 12 takjes apart voor de afwerking).

  5. Bereiding:
  6. Meng de roomkaas met de dille.

  7. Besmeer de komkommerlinten met de roomkaas en kruid met zwarte peper.

  8. Verdeel er de zalmreepjes over en rol de komkommerlinten strak op.

  9. Afwerking:
  10. Zet de komkommerhapjes mooi recht en werk af met zwarte peper en een takje dille.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de ongeschilde komkommer met een dunschiller in 12 brede, lange linten.

  4. Snipper de dille fijn (hou 12 takjes apart voor de afwerking).

  5. Bereiding:
  6. Meng de roomkaas met de dille.

  7. Besmeer de komkommerlinten met de roomkaas en kruid met zwarte peper.

  8. Verdeel er de zalmreepjes over en rol de komkommerlinten strak op.

  9. Afwerking:
  10. Zet de komkommerhapjes mooi recht en werk af met zwarte peper en een takje dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 38 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 2.5 g

Bekijk het recept digitaal