- Bewaar

- Bewaar
Zalm-komkommerrolletje met roomkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de ongeschilde komkommer met een dunschiller in 12 brede, lange linten.
-
Snipper de dille fijn (hou 12 takjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
Meng de roomkaas met de dille.
-
Besmeer de komkommerlinten met de roomkaas en kruid met zwarte peper.
-
Verdeel er de zalmreepjes over en rol de komkommerlinten strak op.
-
Afwerking:
-
Zet de komkommerhapjes mooi recht en werk af met zwarte peper en een takje dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de ongeschilde komkommer met een dunschiller in 12 brede, lange linten.
-
Snipper de dille fijn (hou 12 takjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
Meng de roomkaas met de dille.
-
Besmeer de komkommerlinten met de roomkaas en kruid met zwarte peper.
-
Verdeel er de zalmreepjes over en rol de komkommerlinten strak op.
-
Afwerking:
-
Zet de komkommerhapjes mooi recht en werk af met zwarte peper en een takje dille.