Zalmsalade
Zalmsalade

Zalmsalade

15 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 20 kcal
Vet 1.5 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Mix de gerookte zalm met de verse kaas tot een gladde massa.

  3. Snipper de lente-uitjes en de dille fijn (hou een beetje fijngesnipperde dille apart voor de afwerking).

  4. Pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).

  5. Meng het limoensap en de fijngesnipperde lente-uitjes en dille onder het zalmmengsel. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Afwerking:
  7. Lekker op brood of een toastje. Werk af met de overgebleven dille.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Mix de gerookte zalm met de verse kaas tot een gladde massa.

  3. Snipper de lente-uitjes en de dille fijn (hou een beetje fijngesnipperde dille apart voor de afwerking).

  4. Pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).

  5. Meng het limoensap en de fijngesnipperde lente-uitjes en dille onder het zalmmengsel. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Afwerking:
  7. Lekker op brood of een toastje. Werk af met de overgebleven dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 20 kcal
Vet 1.5 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 1.6 g

Bekijk het recept digitaal