- Bewaar

- Bewaar
Zalmsalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Mix de gerookte zalm met de verse kaas tot een gladde massa.
-
Snipper de lente-uitjes en de dille fijn (hou een beetje fijngesnipperde dille apart voor de afwerking).
-
Pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Meng het limoensap en de fijngesnipperde lente-uitjes en dille onder het zalmmengsel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lekker op brood of een toastje. Werk af met de overgebleven dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Mix de gerookte zalm met de verse kaas tot een gladde massa.
-
Snipper de lente-uitjes en de dille fijn (hou een beetje fijngesnipperde dille apart voor de afwerking).
-
Pers de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Meng het limoensap en de fijngesnipperde lente-uitjes en dille onder het zalmmengsel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lekker op brood of een toastje. Werk af met de overgebleven dille.