Zalmwrap met mierikswortel
Zalmwrap met mierikswortel

Zalmwrap met mierikswortel

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng 75 g verse kaas (roomkaas) met 1 eetl. lichte room en 1 koffiel. mierikswortel (bokaal).

  3. Roer er 10 fijngesnipperde sprietjes bieslook onder en kruid met peper.

  4. Beleg een wrap met 2 sneetjes gerookte zalm en smeer er de kaasmengeling op.

  5. Rol de wrap strak op en verpak hem in vershoudfolie. Leg 1 u. in de koelkast.

  6. Verwijder de vershoudfolie en snij in rolletjes van ± 1,5 cm. Steek in elk rolletje een prikkertje.

Tip

U kan jonge slascheuten of gemengde scheuten op de kaasmengeling leggen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng 75 g verse kaas (roomkaas) met 1 eetl. lichte room en 1 koffiel. mierikswortel (bokaal).

  3. Roer er 10 fijngesnipperde sprietjes bieslook onder en kruid met peper.

  4. Beleg een wrap met 2 sneetjes gerookte zalm en smeer er de kaasmengeling op.

  5. Rol de wrap strak op en verpak hem in vershoudfolie. Leg 1 u. in de koelkast.

  6. Verwijder de vershoudfolie en snij in rolletjes van ± 1,5 cm. Steek in elk rolletje een prikkertje.

Tip

U kan jonge slascheuten of gemengde scheuten op de kaasmengeling leggen.

Bekijk het recept digitaal