- Bewaar

- Bewaar
Zeebarbeel met pompoen en oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Mar Chardonnay Reserva Chili Houtgerijpte wijn met een aantrekkelijk boeket van vanille, verse eik, ananas en rijp wit fruit. Fruitig en vettig in de mond met een aangename frisheid. Lange afdronk met fraaie houttonen en wat boter.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij in stukjes van 2 op 3 cm.
-
Snij de wortelen in dunne staafjes.
-
Scheur de oesterzwammen in -stukken.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het bieslook en de sjalot fijn.
-
Snij de limoen in partjes.
-
Schil en ontpit de verse pompoen. Snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok. Bak de oesterzwammen goudbruin gedurende 5 min. en kruid met peper en zout. Haal uit de wok en hou warm.
-
Roerbak in dezelfde wok de sjalot gedurende 1 min. in 2 eetl. olijfolie. Voeg de wortelen, de pompoen, de tijm, de dille, het paprikapoeder en de wijn toe. Laat 3 min. sudderen.
-
Doe de stukjes vis erbij en laat 2 min. verder gaar worden. Voeg dan de tomatenblokjes toe.
-
Voeg na 3 min. de oesterzwammen en het bieslook toe.
-
Afwerking:
-
Serveer met gratin dauphinois of pasta en versier elk bord met een partje limoen.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Mar Chardonnay Reserva Chili Houtgerijpte wijn met een aantrekkelijk boeket van vanille, verse eik, ananas en rijp wit fruit. Fruitig en vettig in de mond met een aangename frisheid. Lange afdronk met fraaie houttonen en wat boter.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij in stukjes van 2 op 3 cm.
-
Snij de wortelen in dunne staafjes.
-
Scheur de oesterzwammen in -stukken.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper het bieslook en de sjalot fijn.
-
Snij de limoen in partjes.
-
Schil en ontpit de verse pompoen. Snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de wok. Bak de oesterzwammen goudbruin gedurende 5 min. en kruid met peper en zout. Haal uit de wok en hou warm.
-
Roerbak in dezelfde wok de sjalot gedurende 1 min. in 2 eetl. olijfolie. Voeg de wortelen, de pompoen, de tijm, de dille, het paprikapoeder en de wijn toe. Laat 3 min. sudderen.
-
Doe de stukjes vis erbij en laat 2 min. verder gaar worden. Voeg dan de tomatenblokjes toe.
-
Voeg na 3 min. de oesterzwammen en het bieslook toe.
-
Afwerking:
-
Serveer met gratin dauphinois of pasta en versier elk bord met een partje limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Mar Chardonnay Reserva Chili Houtgerijpte wijn met een aantrekkelijk boeket van vanille, verse eik, ananas en rijp wit fruit. Fruitig en vettig in de mond met een aangename frisheid. Lange afdronk met fraaie houttonen en wat boter.