Zeewolf met appeltjes, kokos en amandel
Zeewolf met appeltjes, kokos en amandel

Zeewolf met appeltjes, kokos en amandel

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 360 kcal
Vet 17.9 g
Koolhydraat 11.2 g
Eiwit 30.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in blokjes en dep goed droog.

  3. Snij de selder en de prei in fijne staafjes.

  4. Snij de bloemkool in kleine roosjes en daarna in fijne plakjes.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn.

  6. Snij de appel in blokjes en sprenkel er het citroensap over om verkleuring te vermijden.

  7. Bak de amandelschilfers kort goudbruin zonder vetstof in de wok.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de wok en voeg de 2 eetl. olijfolie toe. Bak de prei- en selderstaafjes met het kerriepoeder al roerend gedurende 2 min. in de hete olie.

  10. Voeg de bloemkool, de appelstukjes en de visblokjes toe en bak 5 min. Schep regelmatig om.

  11. Voeg de kokosmelk, de sojasaus en de witte wijn toe en roerbak nog 5 min. Kruid naar smaak met peper, zout en cayennepeper.

  12. Afwerking:
  13. Strooi er de gesnipperde lente-uitjes en geroosterde amandelschilfers over en dien op met basmatirijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in blokjes en dep goed droog.

  3. Snij de selder en de prei in fijne staafjes.

  4. Snij de bloemkool in kleine roosjes en daarna in fijne plakjes.

  5. Snipper de lente-uitjes fijn.

  6. Snij de appel in blokjes en sprenkel er het citroensap over om verkleuring te vermijden.

  7. Bak de amandelschilfers kort goudbruin zonder vetstof in de wok.

  8. Bereiding:
  9. Verhit de wok en voeg de 2 eetl. olijfolie toe. Bak de prei- en selderstaafjes met het kerriepoeder al roerend gedurende 2 min. in de hete olie.

  10. Voeg de bloemkool, de appelstukjes en de visblokjes toe en bak 5 min. Schep regelmatig om.

  11. Voeg de kokosmelk, de sojasaus en de witte wijn toe en roerbak nog 5 min. Kruid naar smaak met peper, zout en cayennepeper.

  12. Afwerking:
  13. Strooi er de gesnipperde lente-uitjes en geroosterde amandelschilfers over en dien op met basmatirijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 360 kcal
Vet 17.9 g
Koolhydraat 11.2 g
Eiwit 30.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Italië Wijn Chablis, La Jouchère A.C. Chablis

Bekijk het recept digitaal