- Bewaar

- Bewaar
Zeewolf met appeltjes, kokos en amandel
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Italië Wijn Chablis, La Jouchère A.C. Chablis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in blokjes en dep goed droog.
-
Snij de selder en de prei in fijne staafjes.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes en daarna in fijne plakjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de appel in blokjes en sprenkel er het citroensap over om verkleuring te vermijden.
-
Bak de amandelschilfers kort goudbruin zonder vetstof in de wok.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de 2 eetl. olijfolie toe. Bak de prei- en selderstaafjes met het kerriepoeder al roerend gedurende 2 min. in de hete olie.
-
Voeg de bloemkool, de appelstukjes en de visblokjes toe en bak 5 min. Schep regelmatig om.
-
Voeg de kokosmelk, de sojasaus en de witte wijn toe en roerbak nog 5 min. Kruid naar smaak met peper, zout en cayennepeper.
-
Afwerking:
-
Strooi er de gesnipperde lente-uitjes en geroosterde amandelschilfers over en dien op met basmatirijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Italië Wijn Chablis, La Jouchère A.C. Chablis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij in blokjes en dep goed droog.
-
Snij de selder en de prei in fijne staafjes.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes en daarna in fijne plakjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de appel in blokjes en sprenkel er het citroensap over om verkleuring te vermijden.
-
Bak de amandelschilfers kort goudbruin zonder vetstof in de wok.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg de 2 eetl. olijfolie toe. Bak de prei- en selderstaafjes met het kerriepoeder al roerend gedurende 2 min. in de hete olie.
-
Voeg de bloemkool, de appelstukjes en de visblokjes toe en bak 5 min. Schep regelmatig om.
-
Voeg de kokosmelk, de sojasaus en de witte wijn toe en roerbak nog 5 min. Kruid naar smaak met peper, zout en cayennepeper.
-
Afwerking:
-
Strooi er de gesnipperde lente-uitjes en geroosterde amandelschilfers over en dien op met basmatirijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Italië Wijn Chablis, La Jouchère A.C. Chablis