- Bewaar

- Bewaar
Aardappelsalade met gorgonzola
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prinsessenbonen in kleine stukjes en de aardappelen in kleine blokjes. Bereid de prinsessenbonen en de aardappelen gedurende 13 min. in kokend water waaraan u 2 blokjes groentebouillon, 1/2 koffiel. tijm, een mespunt cayennepeper, peper en zout hebt toegevoegd.
-
Snij de radijzen in vieren en de selder in fijne reepjes. Hak de lente-uitjes fijn.
-
Snij de gorgonzola in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen en de afgekoelde prinsessenbonen met de selderreepjes, de gehakte lente-uitjes, de stukjes radijs en de gorgonzolablokjes.
-
Meng voor de vinaigrette 3 eetl. notenolie en 2 eetl. rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Overgiet de salade met de vinaigrette en dien op bij koude schotels of barbecuegerechten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prinsessenbonen in kleine stukjes en de aardappelen in kleine blokjes. Bereid de prinsessenbonen en de aardappelen gedurende 13 min. in kokend water waaraan u 2 blokjes groentebouillon, 1/2 koffiel. tijm, een mespunt cayennepeper, peper en zout hebt toegevoegd.
-
Snij de radijzen in vieren en de selder in fijne reepjes. Hak de lente-uitjes fijn.
-
Snij de gorgonzola in blokjes.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen en de afgekoelde prinsessenbonen met de selderreepjes, de gehakte lente-uitjes, de stukjes radijs en de gorgonzolablokjes.
-
Meng voor de vinaigrette 3 eetl. notenolie en 2 eetl. rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Overgiet de salade met de vinaigrette en dien op bij koude schotels of barbecuegerechten.