- Bewaar

- Bewaar
Duowafeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een steelpan en laat afkoelen.
-
Meng de bloem met de suiker, het puddingpoeder, het bakpoeder en de vanillezaadjes.
-
Voeg de gesmolten boter, de eieren en het zout toe. Meng tot een glad beslag.
-
Verdeel het beslag in 2 en meng het cacaopoeder onder 1 deel. Dek het beslag af met een propere keukenhanddoek en laat 1 u rijzen.
-
Verhit een wafelijzer en voeg voor elke wafel een lepel van elk deeg toe. Bak de wafels aan elke kant mooi bruin.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een steelpan en laat afkoelen.
-
Meng de bloem met de suiker, het puddingpoeder, het bakpoeder en de vanillezaadjes.
-
Voeg de gesmolten boter, de eieren en het zout toe. Meng tot een glad beslag.
-
Verdeel het beslag in 2 en meng het cacaopoeder onder 1 deel. Dek het beslag af met een propere keukenhanddoek en laat 1 u rijzen.
-
Verhit een wafelijzer en voeg voor elke wafel een lepel van elk deeg toe. Bak de wafels aan elke kant mooi bruin.