Fruitsla dessert
- Bewaar

- Bewaar
Fruitsla dessert
Dessert
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
446 kcal
Vet
25.3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraat
44.6 g
Suiker
16.6 g
Vezel
4.7 g
Eiwit
7.4 g
Zout
0.6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schep kleine bolletjes uit de meloen met een meloenlepel.
-
Snij de nectarine in kwartjes.
-
Bereiding:
-
Bak 4 Brusselse wafels af in de oven (baktijd: zie verpakking). Klop ondertussen 1 dl room op. Rasp de chocolade. Verdeel het fruit over de wafels en lepel er de room over. Bestrooi met de geraspte chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schep kleine bolletjes uit de meloen met een meloenlepel.
-
Snij de nectarine in kwartjes.
-
Bereiding:
-
Bak 4 Brusselse wafels af in de oven (baktijd: zie verpakking). Klop ondertussen 1 dl room op. Rasp de chocolade. Verdeel het fruit over de wafels en lepel er de room over. Bestrooi met de geraspte chocolade.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
446 kcal
Vet
25.3 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraat
44.6 g
Suiker
16.6 g
Vezel
4.7 g
Eiwit
7.4 g
Zout
0.6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?