Fruitsla dessert
Fruitsla dessert

Fruitsla dessert

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 446 kcal
Vet 25.3 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 44.6 g
Suiker 16.6 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schep kleine bolletjes uit de meloen met een meloenlepel.

  4. Snij de nectarine in kwartjes.

  5. Bereiding:
  6. Bak 4 Brusselse wafels af in de oven (baktijd: zie verpakking). Klop ondertussen 1 dl room op. Rasp de chocolade. Verdeel het fruit over de wafels en lepel er de room over. Bestrooi met de geraspte chocolade.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schep kleine bolletjes uit de meloen met een meloenlepel.

  4. Snij de nectarine in kwartjes.

  5. Bereiding:
  6. Bak 4 Brusselse wafels af in de oven (baktijd: zie verpakking). Klop ondertussen 1 dl room op. Rasp de chocolade. Verdeel het fruit over de wafels en lepel er de room over. Bestrooi met de geraspte chocolade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 446 kcal
Vet 25.3 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 44.6 g
Suiker 16.6 g
Vezel 4.7 g
Eiwit 7.4 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal