- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerd gevogelte op een bedje van broccoli met Griekse pasta
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de broccoli's in kleine roosjes.
-
Snipper de sjalot en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoliroosjes en de fijngesnipperde sjalot 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn met een vork (of mix grof). Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook ondertussen de Griekse pasta samen met de fijngesnipperde ui in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de tomatenstukjes onder. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Laat nog even opwarmen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukken gepaneerd gevogelte 3 min. aan elke kant op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de broccoli over de borden en leg er telkens 1 stuk gepaneerd gevogelte naast. Serveer met de Griekse pasta.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g broccoli in roosjes en kook samen met 50 g risone 15 min. gaar in een bodempje water. 2 Plet met een vork tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie en 1 snuifje Italiaanse kruidenmix (molen).
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de broccoli's in kleine roosjes.
-
Snipper de sjalot en de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoliroosjes en de fijngesnipperde sjalot 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn met een vork (of mix grof). Breng op smaak met 2 eetl. olijfolie, nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook ondertussen de Griekse pasta samen met de fijngesnipperde ui in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de tomatenstukjes onder. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Laat nog even opwarmen.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukken gepaneerd gevogelte 3 min. aan elke kant op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de broccoli over de borden en leg er telkens 1 stuk gepaneerd gevogelte naast. Serveer met de Griekse pasta.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g broccoli in roosjes en kook samen met 50 g risone 15 min. gaar in een bodempje water. 2 Plet met een vork tot een puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie en 1 snuifje Italiaanse kruidenmix (molen).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Campo Viejo Reserva D.O.C. Rioja Spanje