Kalkoenenwraps met pesto en roomkaas
Kalkoenenwraps met pesto en roomkaas

Kalkoenenwraps met pesto en roomkaas

15 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 108 kcal
Vet 7.4 g
Koolhydraat 6.4 g
Eiwit 3.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer de wraps met de groene pesto en leg er de sneetjes kalkoenfilet naast elkaar op.

  3. Besmeer de kalkoen met de roomkaas en kruid met peper en zout.

  4. Hak de macadamianoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Verdeel samen met de rucola over de roomkaas.

  5. Snij de olijven in 2. Rol de wraps strak op en snij elke wrap in 6 schijven van 2,5 cm dik. Steek vast met een prikkertje en prik er telkens een halve olijf op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer de wraps met de groene pesto en leg er de sneetjes kalkoenfilet naast elkaar op.

  3. Besmeer de kalkoen met de roomkaas en kruid met peper en zout.

  4. Hak de macadamianoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). Verdeel samen met de rucola over de roomkaas.

  5. Snij de olijven in 2. Rol de wraps strak op en snij elke wrap in 6 schijven van 2,5 cm dik. Steek vast met een prikkertje en prik er telkens een halve olijf op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 108 kcal
Vet 7.4 g
Koolhydraat 6.4 g
Eiwit 3.8 g

Bekijk het recept digitaal