- Bewaar

- Bewaar
Tartaar van zalm met appel en avocado
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.) - Laat de zalmhaasjes heel oppervlakkig ontdooien en snij in kleine blokjes (dat gaat makkelijker als de vis nog licht bevroren is). - Snipper de verse kruiden fijn. - Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met de helft van het limoensap. - Snij 3/4 van de ongeschilde appel in blokjes en de rest in dunne staafjes. Besprenkel met de rest van het limoensap.
-
Bereiding:
-
Meng de zalmblokjes met de avocado- en appelblokjes, de fijngesnipperde kruiden en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de zalmtartaar over 4 borden (eventueel met behulp van een serveerring). Versier met de staafjes appel en enkele plukjes dille.
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.) - Laat de zalmhaasjes heel oppervlakkig ontdooien en snij in kleine blokjes (dat gaat makkelijker als de vis nog licht bevroren is). - Snipper de verse kruiden fijn. - Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met de helft van het limoensap. - Snij 3/4 van de ongeschilde appel in blokjes en de rest in dunne staafjes. Besprenkel met de rest van het limoensap.
-
Bereiding:
-
Meng de zalmblokjes met de avocado- en appelblokjes, de fijngesnipperde kruiden en de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de zalmtartaar over 4 borden (eventueel met behulp van een serveerring). Versier met de staafjes appel en enkele plukjes dille.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley - Chili