- Bewaar

- Bewaar
Zomers fruitsoepje met Sauternes en vanille
Onze drankensuggesties
Wijn Petit Guiraud A.O.P. Sauternes Wijn Château de la Lande 'Cuvée Les Chênes' A.O.P. Monbazillac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp de schil van de halve biologische sinaasappel. Snij het vanillestokje in de lengte door.
-
Doe de wijn, de geraspte sinaasappelschil, het doorgesneden vanillestokje en de suiker in een steelpan en laat 1/4 inkoken (± 10 min.). Roer regelmatig om.
-
Snij het fruit in hapklare stukken (overbodig voor klein fruit zoals druiven, aalbessen, bosbessen, enz.).
-
Verdeel de fruitmengeling in de coupes en overgiet met de warme sauternes. Verwijder het vanillestokje.
-
Laat afkoelen en dek af met vershoudfolie. Bewaar op een koele plaats tot `s anderendaags.
-
Afwerking:
-
Versier met verse munt en dien goed gekoeld op.
Onze drankensuggesties
Wijn Petit Guiraud A.O.P. Sauternes Wijn Château de la Lande 'Cuvée Les Chênes' A.O.P. Monbazillac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Rasp de schil van de halve biologische sinaasappel. Snij het vanillestokje in de lengte door.
-
Doe de wijn, de geraspte sinaasappelschil, het doorgesneden vanillestokje en de suiker in een steelpan en laat 1/4 inkoken (± 10 min.). Roer regelmatig om.
-
Snij het fruit in hapklare stukken (overbodig voor klein fruit zoals druiven, aalbessen, bosbessen, enz.).
-
Verdeel de fruitmengeling in de coupes en overgiet met de warme sauternes. Verwijder het vanillestokje.
-
Laat afkoelen en dek af met vershoudfolie. Bewaar op een koele plaats tot `s anderendaags.
-
Afwerking:
-
Versier met verse munt en dien goed gekoeld op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Petit Guiraud A.O.P. Sauternes Wijn Château de la Lande 'Cuvée Les Chênes' A.O.P. Monbazillac